[vc_row][vc_column][vc_column_text][new_royalslider id=”0″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_bottom=”0″][vc_column]

Traducem peste 30 de limbi

Tarife avantajoase

Traduceri realizate de profesionisti

Termenele stabilite sunt ferm respectate

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”TRANSLATE STAR va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate, traduceri legalizate in si din principalele limbi de circulatie internationala pentru orice domeniu de activitate, de la traduceri comerciale, juridice, literare pana la traduceri tehnice, de specialitate, acte studii.
Va doriti traduceri ireprosabile, intr-un timp util, si servicii de calitate? Sunteti satui de preturi exagerate si traduceri care lasa de dorit?
TRANSLATE STAR vine cu solutia perfecta pentru dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a traduce documente din orice domeniu si din diverse limbi straine si de a beneficia de interpreti profesionisti la preturi care bat concurenta.” font_container=”tag:div|font_size:19px|text_align:left|line_height:29px” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Ne adresăm atat corporatiilor cat și persoanelor fizice, oferind cu promptitudine si profesionalism suport și asistenta pentru orice proiecte de traduceri, legalizari documente, apostilari documente, tehnoredactari, etc.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine o cotatie de pret pentru textul pentru care doriti efectuarea unei traduceri, in una sau mai multe limbi straine este sa ne trimiteti textul in versiune electronica pe adresa noastra din pagina de contact si veti primi in maxim 30 de minute toate informatiile necesare. Traducerea va fi livrata clientului in format electronic, daca nu necesita legalizare, iar acele traduceri care necesita legalizare vor fi livrate in format tiparit, cu incheierea de legalizare si stampila traducatorului si a notarului care certifica semnatura traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei.” font_container=”tag:div|font_size:19px|text_align:left|line_height:29px” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row]

traduceriautorizateieftin.ro