De la infiintarea companiei, in 2010, am pus intotdeauna pe primul plan clientul si cerintele sale. Am invatat pe parcursul anilor ca cea mai buna reclama este un client multumit. De aceea nu investim bani si timp in reclama ci investim in relatia cu clientul. Mai pe scurt suntem aici pentru a dezvolta impreuna o relatie de parteneriat, pentru a reusi impreuna in mediul concurential dur al afacerilor din ziua de azi.

TRANSLATE STAR vă oferă servicii profesionale de traduceri autorizate sau legalizate în și din principalele limbi de circulație internațională pentru orice domeniu de activitate, de la traduceri comerciale, juridice, literare până la traduceri tehnice și de specialitate.
Ne adresăm atat corporațiilor cât și persoanelor fizice, oferind cu promptitudine și profesionalism suport și asistență pentru orice proiecte de traduceri, legalizări documente, apostilări documente, tehnoredactări, etc.
O traducere presupune un efort mult mai mare decat simpla interpretare a unor cuvinte din limba sursa. 

Ea inseamna contextualizare si alegerea termenului potrivit, cunostinte solide de gramatica si corectitudine, o punctuatie corecta pentru a nu lasa loc interpretarilor, cunostinte de specialitate, experienta si corectarea temeinica a textului.

Traducatorii si interpretii firmei noastre, absolventi ai facultatilor de limbi straine si autorizati de Ministerul Justitiei, sunt profesionisti cu inalta calificare si aptitudini terminologice corespunzatoare domeniului de activitate. Experienta acumulata ii ajuta sa gaseasca solutii la cele mai diferite situatii lingvistice si sa transpuna cat mai fidel in limba target documentul tradus, avand contextul cultural diferit.

Noi nu activam in aceasta afacere avand in vedere numai castiguri financiare. Pentru noi activitatea in domeniul traducerilor si relatiile de parteneriat pe care le-am stabilit in timp cu clientii nostri sunt un mod de viata.

De aceea va invitam sa facem impreuna afaceri cu placere si sa nu ne numim clienti si prestatori de servicii ci parteneri de afaceri si de ce nu chiar prieteni.

Traducem în și din peste 30 de limbi de circulație internațională:

Arabă, Bulgară, Catalană, Cehă, Chineză, Croată, Daneză, Ebraică, Engleză, Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Italiană, Japoneză, Latină, Maghiară, Norvegiană, Olandeză, Persană, Polonă, Portugheză, Rusă, Sarbă, Slovacă, Slovenă, Spaniolă, Suedeză, Turcă, Ucraineană, etc.

De ce sa alegeti TRANSLATE STAR?

Aveți încredere în noi și proiectul dumneavoastră va deveni prioritatea noastră!

Pentru ca folosim proceduri stricte de asigurare a calitatii care va asigura ca traducerea va pastra sensul original al textului fara nici un fel de abatere.

Pentru ca serviciul nostru pentru clienti s-a ridicat intotdeauna la asteptarile inalte ale partenerilor nostri iar competenta profesionala a traducatorilor nostri se bucura de increderea unora dintre cele mai importante companii din Romania.
Pentru ca noi nu avem clienti mici si clienti mari ci parteneri de afaceri. Pentru ca stim sa fim flexibli si sa ne adaptam intotdeauna cerintelor specifice ale fiecarui proiect in parte.

traduceriautorizateieftin.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?